2008. november 11. 09:55 - alliteracio

Egy gyerek nem gyerek??


Megtalálták a legtöbb gyerekkel rendelkező magyar énekest!

























Az 52 éves édesapának Gerendás Péternek négy hónappal ezelőtt, június 19-én született meg Flóra, aki kilencedik gyerek és negyedik lány a sorban.


Meglepő módon a zenész nem kezdte korán, hiszen első utódját 27 évesen „hozta tető alá”, ő Dávid.

Érdekes, hogy Péter már a negyedik gyerek után is állandóan azt hallotta, hogy mikor állnak már le, erre most, tessék, nemrég megjött a kilencedik is.
"Mit csináljak, szeretem a gyerekeket! Világra akarnak jönni, mi pedig boldogan várjuk őket"
Két évvel ezelőtt valaki azután érdeklődött a zenésztől, hogy
megáll-e végre – akkor még - nyolc gyereknél, vagy lesz újabb kis Gerendás Péter, akkor mosolyogva széttárta a kezét, és ezt válaszolta:
„Dehogy állunk!”
A Liszt Ferenc-díjas zeneszerzőnek előző házasságából már három gyereke született, jelenlegi feleségével, Nórával pedig hat csöppségnek adnak otthont.















TI MENNYIT  BÍRNÁTOK "BEVÁLLALNI"??????????

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://alliteracio2.blog.hu/api/trackback/id/tr86762960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fiorentina 2008.11.11. 13:06:37

Kettőt. Bár a mai világban azt mondom, hogy egyet is nehezen. Mármint, ha egyszer gyerekem lesz, akkor szeretnék neki mindent megadni, amit csak lehet. Nem vállalnám be úgy, hogy egyik napról a másikra élek + albérletben (bár ettől már nem kell tartanom hálistennek). De másfél éven belül az elsőt szeretnénk már látni :)!

alliteracio · http://napipuszi.blog.hu 2008.11.11. 17:18:06

----akkor HAJRÁÁÁÁ!!!----- :DDDD
süti beállítások módosítása